Pagina wordt geladen ...
Bel mij op 06 44 29 92 40 | Of mail naar info@bsrbeilen.nl | Adres: Weijerdstraat 7 - 9411 PJ Beilen

Ina en Lennard Mol

9-10-13 

Ik ben naar BSR gegaan omdat ik veel last van mijn darmen had, migraine en erg moe. De eerste keer dat ik geweest ben was ik daarna 3 dagen ziek.
Het was gewoon een heftige reactie van de behandeling.  Nu gaat dit een stuk beter ik heb alleen maar de dag erna een opgezette buik en hij is
wat gevoeliger. Mijn darmen kunnen bijna al het eten weer verdragen. Dat is heerlijk. 
Soms had ik wel een opgezette buik dat het leek dat ik 9 maanden zwanger was. Het werd alleen maar erger. Soms dacht ik wel eens wat kan ik
straks nog wel eten zonder er last van te hebben.
Deze cirkel is nu doorbroken. Mijn migraine gaat nog niet zo goed maar die is ook hormoon gevoelig dus dat zal ook lastig zijn.
Tussendoor gaat het erg goed met mijn migraine. Mijn lijf is ook veel minder stijf geworden ik merk bv dat ik mijn hoofd veel verder opzij kan draaien.
Ik zit gewoon veel lekkerder in mijn vel en ik slaap goed.

Mijn zoontje Lennard heb ik op een gegeven moment ook meegenomen. Hij slikte elke dag 3 mg melatonine tabletten voor het slapen. 
Nu slikt hij niks meer door de behandeling. Hij slaapt veel beter. Hij was ook vaak ziek dit gaat nu ook een stuk beter hij voelt zich gewoon veel beter. 
Hij gaat nu om de paar maanden heen en dit gaat prima.

‘Wat BSR met mij heeft gedaan is geweldig, ik ben weer volop aan het genieten en ben erg blij dat ik deze stap heb genomen.’

Bekijk klantervaringen

bodystressrelease een rbcz vbag