Pagina wordt geladen ...
Bel mij op 06 44 29 92 40 | Of mail naar info@bsrbeilen.nl | Adres: Weijerdstraat 7 - 9411 PJ Beilen

Hilde Bakker 28 jaar

25-05-2020

"In het voorjaar van 2019 kreeg ik steeds vaker last van mijn been. Het begon tijdens het hardlopen. Op den duur kreeg ik er lage rugklachten bij. Aangezien hardlopen onderdeel van mijn leven was (is), ging ik op bezoek bij de fysio. Dit resulteerde in nog meer pijn met uitstraling in mijn been. 

De fysio gaf geen positief effect en onderzoeken bij een arts leverde ook weinig op. Met het motto 'erger kan niet' ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. Zodoende kwam ik bij BSR terecht. Thea sprak mij gelijk aan en in de zomer van dat jaar maakte ik mijn eerste afspraak.

Na een intensieve start merkte ik meteen dat mijn lijf met van alles bezig was. Vermoeidheid en pijn kwamen er uit. Na een stuk of 6-7 behandelingen merkte ik echt positief verschil. Het mooie aan BSR en Thea is dat je héél goed leert luisteren naar je lichaam en daardoor signalen herkent. Je leert je grenzen kennen. Op deze manier leerde ik zelf er niet constant overheen te gaan. 

Inmiddels zijn mijn rugklachten en de uitstraling in mijn been weg. Af en toe speelt het op, maar na 5 minuten plat liggen kan ik alles weer. Het was voor mij dus de beste keuze om te gaan voor BSR!"

‘Wat BSR met mij heeft gedaan is geweldig, ik ben weer volop aan het genieten en ben erg blij dat ik deze stap heb genomen.’

Bekijk klantervaringen

bodystressrelease een rbcz vbag