Pagina wordt geladen ...
Bel mij op 06 44 29 92 40 | Of mail naar info@bsrbeilen.nl | Adres: Weijerdstraat 7 - 9411 PJ Beilen

Giordano 24 jaar

19-03-2020

Ik heb een aantal jaren last gehad van depressies,angsten en het gevoel dat ik niet gelukkig was,aangezien ik een hoog sensitief persoon ben waardoor ik vaak in mijn hoofd zit heb ik alles vaak op een geestelijk vlak gezocht.

Veel van die dingen hebben wel geholpen voor tijdelijk maar kwamen op bepaalde momenten en periodes met een nog hardere klap terug,ik heb therapie gehad...gesprekken bij de ggz maar het bleef terugkomen.

Ik heb toen besloten om het nog één keer op het geestelijke vlak te zoeken waardoor ik terrecht kwam bij een man die readings gaf,waardoor ik er achter ben gekomen dat ik teveel in me hoofd zat en te weinig bezig was met het lichamelijke hij heeft me dan ook geadviseerd om een energetisch therapeut te zoeken.

Die dag er na heb ik de telefoon gepakt en ben ik gaan zoeken vanuit daar ben ik terrecht gekomen bij Thea Giethoorn die behandelingen geeft in het zogeheten BSR (Body Stress Release)ik wist nog niks van BSR ik had er nog nooit van gehoord.

Daarna gelijk een afspraak gemaakt en ben er open minded heen gegaan,Thea heeft me alles heel netjes uitgelegd en alles was op het gemak,de eerste sessie was gelijk effectief,inmiddels zijn we 5 a 6 sessies verder en alles is super snel gegaan,ik kan weer leven! Ik bereik weer nieuwe dingen! Wie had dat gedacht,onderhand kom ik nog steeds bij Thea en ben er nog steeds heel blij mee.

Dankjewel.

‘Wat BSR met mij heeft gedaan is geweldig, ik ben weer volop aan het genieten en ben erg blij dat ik deze stap heb genomen.’

Bekijk klantervaringen

bodystressrelease een rbcz vbag