Pagina wordt geladen ...
Bel mij op 06 44 29 92 40 | Of mail naar info@bsrbeilen.nl | Adres: Weijerdstraat 7 - 9411 PJ Beilen

Fam. Reit uit Wedde

20-5-2019

Ons “avontuur” bij Thea begon een aantal jaren geleden. We waren bekend met de BSR techniek vanuit ons vorige woonplaats.
Tussen de een en de andere praktijk zat een aantal jaren. Maar door mijn rugklachten toch weer een BSR praktijk gaan zoeken bij ons in de buurt...en daar was Thea.

Mijn rugklachten komen voort uit een persoonlijk proces.  Met de BSR techniek en samen alle kennis, begrip, hulp en geduld van Thea ben ik nu rugpijn vrij.  Voor mij en ons gezin een fantastisch proces waar we veel baat bij hadden en hebben. Ook mijn echtgenoot en twee kinderen zijn bij Thea. Voor ontspanning en rugklachten bij mijn man, groeipijn/rug bij mijn zoon.. en ontspanning, groeipijn, rust en blaasproblemen bij onze dochter.

Wij komen nog regelmatig bij Thea. Gewoon omdat we het fijn vinden, voor de ontspanning..en zeker voor de Cito-toetsen en vakanties aan! Heerlijk.
En zo pellen we elke keer weer een laagje van ons ui-tje af, zoals Thea dat altijd zo mooi beeldend uitlegt! En ze kent je goed in de loop der tijd!

Het voelt als een compleet-pakketje bij Thea! 

‘Wat BSR met mij heeft gedaan is geweldig, ik ben weer volop aan het genieten en ben erg blij dat ik deze stap heb genomen.’

Bekijk klantervaringen

bodystressrelease een rbcz vbag