Pagina wordt geladen ...
Bel mij op 06 44 29 92 40 | Of mail naar info@bsrbeilen.nl | Adres: Weijerdstraat 7 - 9411 PJ Beilen

Carla Huizing 48 jaar uit Assen

4-2-2019

Via een vriendin, die succesvolle ervaringen had met BSR therapie bij haar rughernia, kwam ik met klachten van een zenuwbeknelling in mijn schouder/nek. Ik was door de fysiotherapeut doorgestuurd naar de huisarts en hij verwees mij door naar de neuroloog maar de wachttijd bij de neuroloog bedroeg een aantal maanden. De fysiotherapeut wilde/kon niet meer behandelen voordat het bekend was wat ik had. Daar zat ik. Binnen een week kon ik bij Thea Giethoorn terecht. Onder het mom van “baat het niet, schaadt het niet” ging ik met de nodige onzekerheid en scepsis naar Beilen. Thea, ook niet exact wetende wat ik had, begon met haar therapie. Ze luisterde en keek hierbij naar mijn lichaamssignalen en ging daarmee aan het werk. Triggerpoints werden aangeraakt en ik ging met veel adviezen op pad. Dit herhaalde ik wekelijks. Ik merkte dat ik er baat bij had. De klachten verminderden. Toen ik uiteindelijk bij de neuroloog kwam en de diagnose een dubbele nekhernia bleek te zijn, was ik bijna klachtenvrij!

Ik geloof dat het activeren van de zenuwbanen rondom mijn ruggengraat mijn lichaam aan het werk heeft gezet om onjuistheden in het lichaam aan te pakken. Thea heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. De behandeling is pijnloos. Ik kan iedereen een consult aanraden. De behandeling wordt door de zorgverzekering grotendeels vergoed.

Zorg voor jezelf en kijk op een andere manier naar je lichaam. De vanzelfsprekendheid dat alles maar gewoon loopt is er voor mij wel af. Ik bezoek Thea nu maandelijks om te zorgen dat mijn lichaam blijft werken aan de beknelling.

‘Wat BSR met mij heeft gedaan is geweldig, ik ben weer volop aan het genieten en ben erg blij dat ik deze stap heb genomen.’

Bekijk klantervaringen

bodystressrelease een rbcz vbag