BSR Beilen
Weijerdstraat 7
9411 PJ Beilen
tel.: 06-44299240
info@bsrbeilen.nl

Vergevingssessies:

Onverwerkte emoties, schuldgevoel en wrok werken als een sluipend gif op ons in, blokkeren en belasten ons energiesysteem (de chakra’s).

Door vergeving vindt een energetische reiniging plaats. Energie kan weer stromen en wrok, onverwerkte emoties en schuldgevoel maken plaats voor liefde.

Vergeven maakt je vrij.

Vergeven gaat niet over de andermaar altijd over jezelf.

Vergeven is een enorm heilzaam en bevrijdend proces.

Vergeven is het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven.

Er wordt steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar vergeving. Uit resultaten blijkt duidelijk dat vergeven, mensen mentaal, emotioneel, spiritueel en zelfs lichamelijk transformeert. Uiteindelijk zal de wetenschap bewijzen wat mensen al duizenden jaren weten:
‘vergeven is goed voor je’

Voorafgaand aan de vergevingssessie wordt een diagnose gesteld door middel van de chakra’s en energievelden uit te testen. De uitkomsten van de test worden besproken en zijn leidraad om samen te komen tot  wat er vergeven kan worden.

Het vergeven op zich is een concrete daad, er worden bepaalde helende woorden nagezegd die resoneren met bepaalde chakra’s zodat blokkades worden opgeheven en energie weer kan stromen.

‘Vergeven is onze vuisten openen en de scherven van gisteren laten vallen zodat ze ons niet langer kunnen verwonden’.

 

Chakra’s en aura

De chakra’s zijn de draaikolken van subtiele energie die langs de ruggengraat loopt, van het staartbotje tot de kruin. De chakra’s worden in verband gebracht met zeven bewustzijnsniveaus.

Chakra’s zijn de psychische generatoren van het aurische veld. De zeven hoofdchakra’s vormen een praktisch en diepzinnig systeem dat onze fysieke wereld met hogere, niet fysieke sferen verbindt. Het leven is energie en de chakra’s hebben daar alles mee te maken. De universele levenskracht circuleert door ons heen en geeft ons de ervaring van het leven. De chakra’s zijn het geleidingssysteem van de universele energiestromen. De energie vanuit de aarde beweegt zich door de chakra’s, van de lagere naar de hogere chakra’s. Chakra’s bepalen hoe we onze energie gebruiken.

Hoe vrij de energie kan stromen tussen onszelf en het universum staat in direct verband met de algehele gezondheid en welzijn. Elke willekeurige blokkade in de ontvangst of uitdrukking van deze levensenergie heeft tot gevolg dat het organisme in zijn  geheel slecht functioneert, wat tot uiting komt in ziekte, ongemak, gebrek aan energie, angst of emotionele stoornissen.

 

Chakra behandeling, Aurahealing, Lichthealing  / Regressietherapie behoren ook tot de behandelmogelijkheden.

 

Ondersteunende middelen die kunnen worden ingezet zijn:

·         E.E.N. ® Energetica:

E.E.N.® energetica zijn energetische middelen die als een waardevolle ondersteuning (bv.  tijdens het vergevingsproces) kunnen worden ingezet. Zij hebben een stimulerende werking hebben op chakra, energetisch en fysiek niveau.

Dat wil zeggen: lichaam, geest en ziel in balans brengen.

De E.E.N.® energetica bestaat uit een serie van 52 flesjes met ieder een specifiek thema en een specifieke werking en lichttrilling.

Zij herstellen de krachten in de mens, zoals;

Lichtkracht, Wilskracht, Draagkracht, Vertrouwen en Liefdeskracht. Zij vormen een waardevolle aanvulling in het proces van bewustwording en uitzuivering.

 

·         Bachbloesemremedies;

Er zijn 38 Bach bloesemremedies. De Bachbloesems vormen een waardevolle aanvulling in het proces van bewustwording, daar de bloesems werkzaam zijn op de gemoedstoestand van de mens, waar (volgens dr. Bach) de eigenlijke oorzaak van veel ziekten ligt. Dr. Bach zei: ‘behandel niet de ziekte maar de mens, dat wil zeggen ‘innerlijk’

De remedies werken in op de psychische en emotionele toestand van de mens, werken op bewustzijnsniveau en lossen blokkades in de chakra’s op.

De remedies dringen door tot in de lichaamscellen en kunnen oude en vastgeroeste patronen losmaken door ‘trilling resonantie’